EPA

Francuz poslije utakmice sa Sevillom

Zidane: Ne mislim da je to bilo naše najbolje poluvrijeme u sezoni

Eldar Ganibegović

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra kako njegova momčad nije odigrala svojih najboljih 45 minuta u sezoni, bez obzira što su postigli pet pogodaka u prvom dijelu meča protiv Seville.

"Ne mislim da je to bilo naše najbolje poluvrijeme u sezoni", rekao je Zidane poslije utakmice.

"Bilo je po pitanju postignutih golova, ali način na koji smo igrali, mislim kako smo pokazali bolju igru portiv Real Sociedada ili Borussije Dortmund u Ligi prvaka."

"Dobar je osjećaj kada vaša ekipa postigne pet pogodaka protiv teškog rivala i to bez primljenog gola, ali to nije najbolje za mene. Ovo je samo jedna utakmica u nizu i ništa više."

"Možemo biti sretni jer postići pet pogodaka protiv Seville nije lako. Sretan sam zbog Ronalda i igrača koji su danas dobili priliku, i pružili dobar meč."

"Svi su danas odigrali dobro. Bilo je važno doći do nova tri boda. Nadam se da smo krenuli pravim putem."

"Napredovali smo u svakom smislu igre. Danas smo se našli više puta u šesnaestercu i postigli smo pet golova, što nije mala stvar", dodao je trener kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.