Nešto impresivno se krije iza dva Ronaldova pogotka protiv Seville

Nevjerovatni Portugalac je zaista poseban

Nešto impresivno se krije iza dva Ronaldova pogotka protiv Seville

E. Ganibegović

Real Madrid je u današnjem susretu 15. kola španske La Lige na domaćen terenu deklasirao Sevillu rezultatom 5:0, a dvostruki strijelac u ovome meču bio je Cristiano Ronaldo.

Najprije je Portugalac u 23. minuti postigao gol na asistenciju Asensija, nedugo zatim upisao se još jednom u listu strijelaca pogotkom sa bijele tačke.

Osvajač Zlatne lopte ove godine u španskom prvenstvu ne igra na nivou, koji se očekuje od njega, pa je do sada postigao svega četiri gola, međutim u Ligi prvaka je potpuno druga priča.

Impresivna ili zanimljiva stvar koja je vezana za njegova današnja dva pogotka jesta ta da je Ronaldo svaki put postigao gol za Real neposredno nakon osvajanja Zlatne lopte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni Portugalac je tako nastavio fantastičan niz, a prethodno je postizao pogotke protiv Osasune, Atletico Madrida i Granade nakon što je stizao do Zlatne lopte godine 2013., 2014. i 2016.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi