Fotografija govori više od 1000 riječi: Ovo je razlika između Messija i Ronalda!
Oduvijek se pričalo da je Ronaldo veliki egoista. Nazivali su ga sebičnim, raznim pogrdnim imenima. Je li to na ovaj način i dokazao?

Pretjerivanje ili ne?

Fotografija govori više od 1000 riječi: Ovo je razlika između Messija i Ronalda!

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo osvojio je u četvrtak po peti put nagradu France Footballa za najboljeg fudbalera svijeta.

Portugalac je trijumfovao ispred najvećeg rivala Lionela Mesija sa kojim se i izjednačio na vrhu po broju nagrada za najboljeg na svijetu.

Očigledno je Ronaldu dobro prijala nagrada pa je danas odveo Real do uvjerljive pobjede nad Sevillom (5:0), a pred utakmicu je CR pozirao sa svih pet osvojenih lopti u dosadašnjoj karijeri.

Cristiano je dobio velike ovacije od navijača i saigrača tokom poziranja sa loptama. Međutim, španski mediji su odmah uporedili njegovo slavlje sa Messijevim od prije nekoliko godina.

Argentinac je tada nagradu proslavio u društvu saigrača sa kojima je skupa pozirao i mediji bliski Barceloni tvrde da je ovakav potez Portugalca samo još jedan dokaz njegovog prevelikog ega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija je oduvijek govorila 1000 riječi, ali možda imaa i pretjerivanja od strane katalonskih medija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis pasa
Najveci svih vremena,mesi je smjesan za njega
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi