Edin Džeko polako gubi povjerenje navijača Rome. Eusebio Di Francesco mu još vjeruje, iako je Edin u velikoj krizi (Foto: EPA)

Čudne riječi Di Francesca o Džeki

Midhat Šljivak

Roma u današnjem susretu 19. kola Serie A nije uspjela da savlada ekipu Sassuola. Tim Eusebija Di Francesca odigrao je mršavih 1:1 i ostao je bez jako bitnih bodova u ovom duelu.

Bh. reprezentativac Edin Džeko odigrao je dosta dobar meč. Upisao je jednu asistenciju, druga mu je poništena, kao i gol kojeg je postigao.

Trener Vučice Eusebio Di Francesco pohvalio je Edinovu igru u ovom meču, ali je dao i jedan jako čudan odgovor.

"Ne znam šta se dešava. Vjerovatno je problem u psiholiškom pristupu utakmici zbog kojih smo promašivali šanse", rekao je Di Francesco, te je potom komentarisao nastup Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Žao mi je što Edina ne ide. Radi sjajne stvari na terenu, kreira šanse i jako je važno da nastavi ovako. On je potpuno posvećen timu, žrtvuje se i moramo čekati da proradi. Ipak, to ne znači da bez njega ne možemo", poručio je Di Francesco.

Roma je trenutno na četvrtom mjestu Serie A sa 39 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti