8

Komentari (8)

Haris
Da, ne igra dzaba ali ne igraju ni drugi. Kada se Totti oprastao toliko su cmizdrili za njim da su skoro direktan plasman u LP izgubili. I da ne bude Dzeke.... P. S. Ni Totti nije igrao dzaba.
Haris
E moj Dzekson. Trebo si prihvatiti kinesku ili meksicku ponudu. Zabari ti zahvaliti nikad nece. Niko ne vidi da je pao u igri Kolarov, Najgolan, De Rosi i dr. Niko ne vidi da citava ekipa ne funkcionise. Niko ne vidi da u citavoj utakmici ni dva kvalitetna centarsuta se ne upute. Bez obzira na losu formu i dalje je najbolji u timu. Npr. Profiv Spala je zasluzan za igraca vise i pobjedu. Ne moze sam sebi Edin nabacivati i asistirati. Nije Edin kriv za De Rosijeve gluposti. Pa vidi se da nesto bas ne ide ni Ikardija, Imobilea, Higuaina i dr. Roma bi skudeto a prodala Salaha a on rastura u Englenskoj. Roma bi skudeto a prodali Pjanica direktnom konkurentu. I Edin kriv. Covjek koji je jednom malom klubu wollfsburgu donio titulu prvi put u istoriji i plus najbolji strijelac i igrac Bundes lige. Pa Citijy dvije titule, FA kup i liga kup. Preko 200 golova u ligama petice. Ma idi Edine, uzmi pare, nikad ti niko vjeruj zahvaliti nece!!!
Der_Kriminalist
Za šta mu trebaju biti zahvalni? Pa ne igra on besplatno, pa hajd ako da gol da, ako ne, šta sad, ionako igra za džabe.
Haris
Haris
Haris
Haris
SEIKO
Džeko je prd*uo u šišu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti