Foto: EPA

Edin na koncertu, a navijači šalju uvrede

Navijači Rome bijesni na Džeku: Zar ti je do smijeha?

Midhat Šljivak

Džeko nalazi se u velikoj krzi. Napadač Rome postigao je samo jedan gol u dva i po mjeseca i ovo je jedna od najdužih kriza u karijeri napadača rimskog tima.

Jučer je protiv Sassuola Džeko odigrao sasvim dobar meč. Asistirao je kod gola, ali je Vučica odigrala mršavih 1:1, iako je bila veliki favorit.

Trener Rome Eusebio Di Francesco dao je igračima slobodan dan usprkos još jednom razočaravajućem rezultatu. Edin je to iskoristio da ode u Hrvatsku gdje je sinoć prisustvovao koncertu Željka Joksimovića u Dubrovniku.

Fotografije nasmijanog Edina poprilično su naljutile navijače Rome. Frustrirani su činjenicom da je nasmijan i opušten i jasno su mu poručili:

"Zar ti je do smijeha? Bolje da razmišljaš o davanju golova, a ne o zabavi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko možda jeste u krizi, ali očigledno i navijači Rome brzo zaboravljaju šta je bh. napadač radio prošle sezone kada je bio potpuno nezaustavljiv.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.