Edin na koncertu, a navijači šalju uvrede

Navijači Rome bijesni na Džeku: Zar ti je do smijeha?

2

Komentari (2)

Haris
Kao sto rekoh, u citavoj ekipi nesto ne stima. Znaju to i u Romi inace bi da je do Dzeksona stavili bi ga na klupu i stvar rijesena. Ovako Edin mora da trpi uvrede navijaca i onih koji bez uvrede povrsno gledaju na fudbal. I jos nesto, navijam za Romu ali sam svjestan da je Juventus nedodirljiv. Drukcija je to finansijska i strucna politika pa zato kad je vec tako neka celnici Rome gledaju da budu drugi, treci ili cetvrti. Svjejedno. Sve tri opcije im donose direktan plasman u LP slijedece sezone. Za vise im treba neko od ovih sto ih je der kriminalist nabrojao a to Roma sebi ne moze priustiti.
Der_Kriminalist
Šta će Lewandowski, Suarez, Cavani, Neymar, Ronaldo, Messi, Kane. Džeko je najbolji napadač na svijetu, bh.dijamant, samo ga ponekad neće golovi, ali ne zaboravite šta je radio prošle sezone, ali ni onu sezonu prije toga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti