Foto: The Sun

Hector Bellerin iznenadio odjevnom kombinacijom

Čudna neka moda: Fudbaler Arsenala u ženskoj pidžami i papučama od 730 eura

Fudbaler Arsenala Hector Bellerin je primijećen na londonskom Fashion Weeku u zaista nesvakidašnjoj odjevnoj kombinaciji.

Ovaj 22-godišnji defanzivac se na modnom događaju pojavio zaista zanimljivo obučen, a iako se možda to ne čini "na prvu", njegove "krpice" koštaju pravo malo bogatstvo.

Bellerinov "outfit" je, prema procjeni The Suna, koštao oko 2655 funti (nešto više od 3 hiljade eura), a na sebi je imao, između ostalog i pidžamu poznatog brenda Zimmermann, koji proizvodi samo žensku i dječiju odjeću.

Najviše pažnje su svakako privukla Bellerinova stopala, tačnije ono što je on na njima nosio. Španski fudbaler je na Fashion Week ušetao u papučama, naravno skupocjenim.

Radi se o papučama marke Gucci koje su postavljene janjećom vunom, a njihova cijene ja čak 645 funti (730 eura).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.