Walcott traži novi klub, Rossoneri odbili priliku da ga dovedu

Milan ne želi više ofanzivnih fudbalera u ekipi

Walcott traži novi klub, Rossoneri odbili priliku da ga dovedu

Theo Walcott je nekada važio za veliku nadu engleskog fudbala. Svoj puni potencijal, ipak, nikada nije dostigao, a čini se da su mu dani odbrojani i u Arsenalu.

Walcott će gotovo sigurno ove zime napustiti Emirates, a njegov menadžer Warwick Horton pokušava pronaći adekvatan angažman za svog klijenta.

Italijanski mediji su prije nekoliko dana saopštili da su Milan, Inter i Roma pokazali interes za Walcotta, a Horton je za Tuttomercatoweb istakao da bi "Theo volio igrati u Seriji A i da će sigurno uzeti u obzir sve ponude iz Italije."

Calciomercato.com je, međutim, jučer saopštio da je Theo Walcott i zvanično ponuđen Milanu, ali da su Rossoneri odbili njegove usluge, jer ne žele još ofanzivaca u ekipi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pomenuti portal ističe da izvršni direktor Marco Fassone i sportski direktor Milana Miassimiliano Mirabelli nemaju namjeru pojačavati napad u januaru, ali i da Rossoneri, u svakom slučaju, ne bi ponudili Walcottu primanja koja su blizu onih koja on trenutno ima u Arsenalu (oko 140.000 funti sedmično).

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije