Italijanski novinari cijelo jutros su "špijunirali" hotel gdje su igrači Rome i uspjeli su da ekskluzivno snime bh. napadača Foto: Twitter

Bh. napadač već spakovao kofere

Jesu li ove fotografije dokaz da Džeko prelazi u Chelsea?

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Chelseaju nakon što je Roma pristala da ga proda u londonski klub.

Vijest da Chelsea želi dovesti Džeku iznenadila je fudbalsku javnost, no da se tu nešto "kuha" potvrdio je i sportski direktor rimskog kluba Monchi. Plavci su već dogovorili dolazak Emersona iz Rome, ali čeka se još da se završe pregovori s bh. napadačem kako bi se sve ozvaničilo.

Iz Italije nam stižu zanimljive fotografije koje pokazuju da je Džeko već spreman na put za London. Italijanski novinari uspjeli su jutros "špijunirati" Džeku i snimiti ga kako stavlja kofere u automobil i prema svemu sudeći ide prema aerodromu.

Podsjećamo, ekipa Rome nalazi se još uvijek u Milanu odakle će putovati za Genovu gdje sutra igra protiv Sampdorije. Ipak, čini se da rimski klub u sutrašnjem meču neće moći računati na Džeku koji se prema svemu sudeći ponovo vraća u engleski Premiership.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.