Pregovori traju i danas, ali Roma se ponovo predomislila

Sada više ne žele Batshuayija

Pregovori traju i danas, ali Roma se ponovo predomislila

E. Čaušević

Pregovori Rome i Chelseaja oko transfera Edina Džeke i Emersona Palmierija nastavljeni su i danas, a prema pisanju italijanskih medija rimski klub se ponovo predomislio.

Naime, Emersonov transfer već je dogovoren i Roma će od njegovog odlaska u londonski klub zaraditi oko 20 miliona eura. No, Brazilac će još sačekati da se sve ozvaniči jer se Roma i Chelsea još uvijek pokušavaju dogovoriti oko eventualnog prelaska Džeke na Stamford Bridge.

Plavci za Džeku nude oko 30 miliona eura plus bonusi i Michyja Batshuayija na posudbu do kraja sezone. Roma je razmatrala opciju da Belgijanac dođe na Olimpico, ali u rimskom klubu su se ponovo predomislili i poručili su da ne žele Batshuayija na posudbi, već da žele samo novac.

Roma želi da zaradi 60 miliona eura od transfera Džeke i Emersona uključujući i bonuse, a tim novcem Monchi ima plan da dovede zamjenu u napadu prema njihovom izboru, a ne da pristaju na dolazak belgijanskog napadača. Kako prenosi Sky Sports danas bi trebala biti poznata konačna situacija oko Džeke.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haris
Znaci Dzeko ostaje u Romi. Zivi bili pa vidjeli!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi