Chelsea pristao da ponudi Džeki duži ugovor?
Italijani također navode da je danas ključni dan što se tiče Džekinog transfera u Chelsea, te da bi do ponoći možda mogla stići i zvanična potvrda.

Najnovije vijesti o transferu

Chelsea pristao da ponudi Džeki duži ugovor?

Prema posljednjim informacijama koje donosi Corriere dello Sport, Chelsea je pristao ponuditi Edinu Džeki ugovor na duže staze čime bi trebala biti otklonjena i najveća potencijalna prepreka za realizaciju transfera.

Iako je Chelseajeva dugogodišnja praksa da ne fudbalerima starijim od 30 godina ne nudi ugovore duže od jedne, eventualno jedne i po godine, Džeko bi mogao biti prvi izuzetak.

Corriere piše da je Chelsea za Džeku spremio ugovor do 2020. godine i to uz opciju produženja na još jednu godinu, čime bi sigurno bio zadovoljan i naš napadač.

Iako se jučer pojavila vijest da će Džeko u Chelseaju zarađivati čak osam miliona eura godišnje, posljednje informacije tvrde da će njegova godišnja plata ipak biti nešto manja - šest miliona eura. To je i dalje više nego što je imao u Romi (4.5).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Italijani također navode da je danas ključni dan što se tiče Džekinog transfera u Chelsea, te da bi do ponoći možda mogla stići i zvanična potvrda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi