Šta prije gledati?

Samo za fudbalske sladokusce: Pripremite se za 25. februar!

Za tačno mjesec dana će ljubitelji dobrog evropskog fudbala doći na svoje i za taj dan definitivno ne bi trebali planirati ništa. Osim ako ne moraju...

U nedjelju 25. februara na rasporedu su četiri velike utakmice od kojih bi bilo dobro pogledati barem tri. Ako se ne budu poklapali termini, zašto ne i sve četiri?

Tog dana se u Premier ligi na Old Traffordu sastaju Manchester United i Chelsea, a igrat će se i finale Carabao Cupa između Manchester Cityja i Arsenala.

U Italiji je na rasporedu derbi starih rivala Rome i Milana, dok se u Francuskoj sastaju PSG i Marseille.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tačni termini pomenutih utakmica nisu zvanično potvrđeni, ali nema sumnje da će svi oni koji vole fudbal taj dan imati u čemu da uživaju.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.