Sky Italia tvrdi: Chelsea odustaje!
Niko ne želi previše čekati. Plavci su spremni krenuti dalje u potragu za pojačanjima (Foto: EPA)

Ništa od transfera Džeke i Emersona?

Sky Italia tvrdi: Chelsea odustaje!

Midhat Šljivak

Transfer Edina Džeke iz Rome u Chelsea postaje polako prava sapunica. Već dugo se priča o mogućem odlasku bh. napadača u redove londonskog tima, ali za sada dogovora između dva kluba nema.

Chelsea je za Edina i za Emersona Palmierija Romi ponudio 55 miliona eura i plus dodatne bonuse. Vučica je pristala da proda Emersona, ali oko Džeka dogovor nije postignut.

Sportski direktor rimskog tima Monchi jučer je objavio kako "ponuda Chelseaja nije interesantna" jer Edin želi ugovor do 2020. godine umjesto godinu dana kraćeg ugovora kojeg mu nude Plavci.

Međutim, na kraju bi se moglo desiti da oba transfera propadnu. Sky Sport Italia tvrdi kako je Chelsea izgubio strpljenje i da su odustali od dovođenja Emersona Palmierija, te da će umjesto toga pokušati da dovedu fudbalera PSG-a Layvina Kurzawu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Emerson se nedavno vratio na teren nakon što se šest mjeseci oporavljao od povrede koljena. To je dodatno zabrinuli čelnike ovog kluba i čini se kako se oni polako okreću drugim opcijama.

Na kraju bi se lako moglo desiti da londonski klub odustane od oba transfera. Službene informacije još uvijek nema, ali Sky Sport Italia saznaje da je takva odluka itekako moguća.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
A jesu se ponadali u Selji,..hahahaha
5 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi