Foto: EPA

Ponuda iz Manchestera

Razmjena Cityja i Reala?

Midhat Šljivak

Manchester City i Real Madrid navodno spremaju zanimljivu razmjenu igrača za naredno ljeto.

Menadžer Građana Pep Guardiola zainteresovan je za ofanzivca Kraljeva Isca. On ga vidi kao idealno pojačanje za svoj tim i sprema ponudu za 25-godišnjeg fudbalera, koji ne igra previše kod Zinedinea Zidanea.

Don Balon tvrdi da je City za ljeto spremio ogromnu ponudu za Isca. Nude 87,5 miliona funti i Bernarda Silvu, te će ovu razmjenu ponuditi timu iz Madrida.

Informacije iz Španije tvrde kako je Real spreman prodati Isca. I igrač je nezadovoljan šansom koju dobija i lako se može desiti da on napusti Madrid nakon pet godina.

Isco je od dolaska iz Malage 2013. godine odigrao ukupno 221 meč za Kraljeve, a postigao je 39 golova uz 51 asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.