Strahovi navijača Leicestera su se obistinili: Mahrez bojkotuje klub
Riyad Mahrez je pao u depresiju zbog činjenice da su ga Lisice odbile prodati Manchester Cityju.

Od Alžirca ni traga ni glasa

Strahovi navijača Leicestera su se obistinili: Mahrez bojkotuje klub

Potencijalni transfer Leicsterovog Riyada Mahreza u Manchester City bila je jedna od udarnih priča posljednjeg dana zimskog prelaznog roka. Od njegovog transfera nije bilo ništa, Lisice nisu poklekle pred milionima Manchester Cityja, Mahrez je ostao na King Poweru, ali čini se da su problemi za Leicester tek počeli.

Leicester je, navodno, odbio poslati Mahreza u Manchester City u zajmenu za 60 miliona funti i jednog igrača Građana, međutim želje Alžirca su očigledno bile drugačije.

Mahrez se, naime, želio pridružiti Guardiolinoj ekipi, a kada je saznao da je njegov transfer u City propao pao je u depresiju, barem su tako prenijeli birtanski mediji.

Moglo se naslutiti da će Leicester imati određenih problema sa Mahrezom nakon prelaznog roka, a navijači su se pribojavali da će Alžirac bojkotovati ekipu.

Informacije da se sprema na takvo nešto jučer su pristigle iz izvora bliskih fudbaleru Leicestera, a danas se pokazalo da su navijači Lisica sa razlogom strahovali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Sky Sports je danas saopštio da se Mahrez nije pojavio na redovnom treningu Leicestera, te da u klubu nemaju objašenjenje za takav postupak svog fudbalera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi