Nastavlja se takmičenje u prvenstvu

Određene sudije za utakmice Premijer lige BiH

Midhat Šljivak

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odredio je sudije za 19. kolo Premijer lige BiH, prvo nakon višemjesečne zimske pauze.

Derbi kola igra se u nedjelju na Pecari od 17:30 sati. Široki dočekuje ekipu Sarajeva, a ovaj meč će voditi Elvis Mujić iz Banovića sa pomoćnicima Sretenom Udovičićem i Amerom Macićem. Četvrti sudija ovog meča je Ermin Sivac, dok su dodatni pomoćnici Zoran Grbić i Dragan Petrović.

Vodeći tim nakon prvog dijela sezone Željezničar imaće teško gostovanje u Krupi. Ovaj meč će voditi Ilija Živković iz Orašja, a pomoćnici su im Damir Lazić i Arnel Novalić.

Aktuelni prvak Zrinjski drugi dio sezone započinje duelom protiv GOŠKA, a pravdu će na ovom meču dijeliti Emir Spahalić.

Ovako izgleda raspored svih sudija za 19. kolo Premijer lige BiH:


Čelik - Vitez (Adis Mulahasanović)

Zrinjski - GOŠK (Emir Spahalić)

Sloboda - Mladost (Admir Šehović)

Krupa - Željezničar (Ilija Živković)

Radnik - Borac (Vladimir Bjelica)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg - Sarajevo (Elvis Mujić)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.