Šilić o transferu Menala: Postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo

Menalo od ljeta na Maksimiru

Šilić o transferu Menala: Postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo

Talentovani 21-godišnji reprezentativac BiH Luka Menalo (22) jučer je i zvanično potpisao ugovor sa Dinamom.

Menalo je pažnju "modrih" skrenuo zahvaljujući odličnim igrama u dresu Širokog Brijega, ali i reprezentacije BiH, a sa zagrebačkim klubom je potpisao ugovor na pet godina.

U Zagreb će Menalo preseliti tek na ljeto, a do tada će ostati u Širokom Brijegu kojem će pomoći u pokušaju osvajanja šampionske titule.

"Proveli smo ugodan dan sa sportskim prijateljima u Zagrebu. Cijeli tok pregovora je tekao bez problema. Postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo i Menalo je nakon obavljenih ljekarskih pregleda potpisao petogodišnji ugovor. Zadovoljni smo obavljenim poslom, kako mi iz kluba, tako i sam Luka", kazao je sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić po dolasku iz Zagreba i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kako je već poznato, on ostaje do kraja sezone na Pecari i bit će nam od velike pomoći na proljeće."

Menalo je ove sezone postigao devet pogodaka i podijelio četiri asistencije u 17 nastupa u Premijer ligi naše zemlje.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi