Srbijanska liga

Jagodićev Javor uvjerljivo poražen od Crvene zvezde

Ekipa Javora koju vodi bosanskohercegovački trener Vlado Jagodić poražena je na stadionu "Rajko Mitić" od Crvene zvezde.

Gosti su u Beograd doputovali rasterećeno s ciljem da pokušaju iznenaditi Crvenu zvezdu, međutim u tome nisu uspjeli, pošto su crveno-bijeli slavili uvjerljivim rezultatom 3:0.

Već u šestoj minuti Crvena zvezda je povela golom Adžića, a do odlaska na odmor prednost je udvostručena, zahvaljujući pogotku koji je u 29. minuti postigao Pešić s bijele tačke.

Beograđani se nisu na tome zaustavili. U nastavku utakmice su dominirali, stvarali šanse, a to im se isplatilo u 72. minuti kada je konačnih 3:0 postavio Pešić.

U srbijanskom šampionatu Crvena zvezda je vodeća sa 60 osvojenih bodova, dok je Javor na pretposljednjem mjestu sa 15 bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.