Šta će reći u Zvezdi: UEFA pokreće novu istragu
Dešavanja na tribinama Zvezdu bi mogla skupo da koštaju

Zabrinutost u Ljutice Bogdana

Šta će reći u Zvezdi: UEFA pokreće novu istragu

U Ljutice Bogdana nikako da stanu na zelenu granu. Disciplinska komisija UEFA otvorila je postupak protiv Crvene zvezde i moskovskog CSKA zbog dešavanja na tribinama u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope koji je u utorak odigran u Beogradu.

Organizatoru utakmice se stavlja na teret korištenje pirotehničkih sredstava i blokirani prolazi na tribinama, dok će CSKA odgovarati zbog korišćenja pirotehnike i ubacivanja predmeta na teren.

Ovakva vijest nikako nije dobra po Zvezdu jer je vicešampion Srbije uslovno kažnjen zatvaranjem stadiona zbog dešavanja na utakmici sa BATE Borisovim.

Dobra vijest za njihove čelnke je da će odluka o kaznama biti donesena tek 22. marta što znači da ne postoji mogućnost da revanš sa CSKA bude odigran pred praznim tribinama.

Top Komentari

muhamedhulk
"Dobra vijest za njihove čelnke je da će odluka o kaznama biti donesena tek 22. marta što znači da ne postoji mogućnost da revanš sa CSKA bude odigran pred praznim tribinama." revans gdje? u beogradu? vec su igrali u bg. tako da ako ih kazne to ce biti za sljedecu euto utakmicu kuci (ako prodju sad cska ili sljedece sezone). procitaj kad napises clanak...
10 0
muhamedhulk
sad sam vidio da je culic. izvini, znam da ti nisi dobar u glavu, samo nastavi ovako pisati..ko nas hebe sto to moramo citati. kome se ne cita neka prestane dolaziti ovdje.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi