Foto: EPA

Interesantan prijedlog

Chelsea ponudio razmjenu Realu?

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja navodno je ponudila zanimljivu razmjenu madridskom Realu.

Kraljevi već dugo u svojim redovima žele vidjeti zvijezdu Chelseaja Edena Hazarda, a transfer bi se mogao desiti već ovog ljeta.

Plavci su upoznati sa Hazardovom željom o odlasku u Real. Zato ga pokušavaju iskoristiti za zamjenu kojoj bi oni bili u mnogo povoljnijem položaju.

Don Balon tvrdi da je rukovodstvo londonskog tima poslalo prijedlog o razmjeni igrača Realu. Nude Hazarda, a traže Garetha Balea i 100 miliona funti u kešu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova cijena se međutim čini prevelikom u ovom trenutku. Madridski tim je spreman pustiti Balea, ali dodatna cifra bi na kraju mogla da zaustavi predloženu razmjenu.

Međutim, ne treba čuditi ako do dogovora i dođe. Bale želi ponovo u Premiership, Hazard odavno sanja Real i preostalo je da se klubovi dogovore oko ostalih detalja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.