Sam traži da igra za rezerve

Ne može tužnije od ovoga za Rossa Barkleyja

Endin Čaušević

Engleski fudbaler Ross Barkley početkom ove godine odlučio je napustiti Everton i karijeru nastaviti u dresu Chelseaja.

Ipak, od dolaska na Stamford Bridge ovaj igrač se nije baš naigrao u ekipi Antonija Contea, a italijanski stručnjak zadao mu je novi udarac. Naime, Barkley je jučer igrao za rezervnu ekipu Chelseaja, a razlog za to je i više nego tužan za engleske medije.

Barkley bi trebao biti dio ekipe Engleske koja će ovog ljeta igrati na Svjetskom prvenstvu, no veliki problem predstavlja njegova minutaža u novom klubu. Engleski mediji prenose da je sam Barkley zatažio da igra za rezerve kako bi se vratio u staru formu i bio spreman za Mundijal.

Ovaj 24-godišnji igrač jučer je igrao oko 60 minuta u pobjedi rezervne ekipe Chelseaja protiv rezervi Derby Countyja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.