Conte: Vrijeme je da znate kakav problem je imao Morata

Konačno se oporavio

Conte: Vrijeme je da znate kakav problem je imao Morata

E. Čaušević

Španski napadač Alvaro Morata ljetos je stigao u Chelsea kao veliko pojačanje iz Real Madrida, ali još uvijek nije opravdao očekivanja na Stamford Bridgeu.

Morata je već neko vrijeme van terena zbog problema s povredom, a niko nije znao o čemu se u stvari radi. Ipak, trener londonskog kluba Antonio Conte otkrio je da španskog napadača već neko vrijeme muče problemi s leđima.

"Trebao mu je odmor kako bi ušao 100% spreman u finiš sezone. Imao je problema s leđima i to je bilo veoma ozbiljno. Niko nije mogao znati koliko će mu trebati za oporavak. Moglo je trajati jedan dan ili cijelu sezonu. Za tu povredu gotovo da niko nije ni znao", rekao je Conte, te dodao:

"Srećom uspio je riješiti problem i naš ljekarski tim je uradio najbolje što znaju da mu pomognu. Sada je spreman iako je svjestan da će u početku i dalje osjećati bolove u leđima. Raduje me činjenica što je konačno 100% spreman".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi