Conteov kukavički stav: Znate, nije moj problem

Conteov kukavički stav: Znate, nije moj problem

Edmir Škorić

Ukoliko Chelse danas ne ostvari pobjedu protiv jakog Tottenhama, moglo bi to značiti samo jedno...

Antonio Cote je prošle godine bio prvak Engleske s Chelseajem, ali u ovoj sezon Plavci su neprepoznatljivi i tek na petom mjestu, pa je Liga prvaka sve dalje, a strpljenje Romana Abramoviča se polako topi.

Neki mediji su objavili da bi Conte već danas mogao da dobije otkaz, ukoliko njegov tim ne upiše pobjedu protiv Tottenhama.

"Sigurno da je ovo važna utakmica, znamo da moramo pobijediti ako želimo da ostanemo u igri za Ligu prvaka", rekao je Conte, pa je još dodao:

"Moram biti iskren, ne znam šta će se desiti ako Chelsea izgubi. Ovo nije moj problem. To je problem kluba, a ne moj".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conte je i ranije tvrdio da pitanje pojačanja nije njegov problem i očigledno je da bivši trener Juventusa konstantno bježi od odgovornosti i sve stavlja na leđa uprave i čelnih ljudi kluba.

Chelsea je tek peti sa 56 bodova, a današnji rival Tottenham ima pet bodova više, pa je ovo vjerovatno meč odluke za zapadnolondonski tim.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi