Chelseaju ne treba bolja motivacija od ove: Pola čovjek, pola zvijer!

Plavci u nedjelju dočekuju Tottenham u velikom derbiju

Chelseaju ne treba bolja motivacija od ove: Pola čovjek, pola zvijer!

Bliži se nedjelja i londonski derbi u kojem će na Stamford Bridgeu snage odmjeriti Chelsea i Tottenham, a nekadašnji napadač Plavaca Didier Drogba je odlučio ohrabriti i motivisati izabranike Antonia Contea pred veliku utakmicu.

Chelsea trenutno zaostaje pet bodova za mjestom koje vodi u Ligu prvaka, pa bi tri boda protiv Tottenhama u ligaškom derbiju bila zlata vrijedna za Contea i njegovu eipu.

Shvativši koliko je bitna predstojeća utakmica, Drogba je odlučio uputiti motivirajuću poruku ekipi Chelseaja, uz koju je "priložio" i video klip svog "terorisanja" odbrane Pijetlova iz vremena kada je Stamford Bridge zvao domom.

#ThrowbackThursday Always be positive, always create sumtin’ out of nutin’ !!! Not on my best foot? No problems I use my ultimate weapon, fire always come out of it 🔥 🤣🤣 Assists @petrcech and @franklampard 😎 for @chelseafc Come on you bluuuuuuuuuuuues on the weekend. « On peut toujours sortir des situations les les plus difficiles » Pas sur mon bon pied? Pas des soucis on sort le bazooka 🔥🤣🤣 Allez les blues ce week-end pour le derby de Londres

Potražite više informacija na temu Premier league:

A post shared by didierdrogba (@didierdrogba) on

"Uvijek budite pozitivni, uvijek pravite nešto od ničega! Nisam na boljoj nozi? Nema problema uvijek koristim svoje najbolje oružje. Ovdje su mi asistirali Petr Cech i Frank Lampard... Idemo plavi!", napisao je Drogba na Instagramu i postavio snimke golova koje je kao igrač Chelseaja postigao protiv Tottenhama. Tačnije gola za 1:1 u decembru 2010, kao i pogotka koji je postigao u ubjedljivoj pobjedi Chelseaja (5:1) u polufinalu FA Kupa 2012. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti