Građani još nisu otpisani

Samo za najhrabrije: Pogledajte kvotu na prolaz Manchester Cityja

Večeras će Manchester City i Liverpool odigrati revanš meč četvrtfinala Lige prvaka, koji će biti najveći mogući izazov za ekipu Pepa Guardiole.

Kao što je već poznato, Redsi na Etihad stižu s prednošću 3:0 i mnogi su ih već proglasili polufinalistom Lige prvaka iako tek predstoji najteži dio posla... Koliko god to čudno zvučalo.

Manchester City je tim koji je ove sezone pomjerio granice u engleskom fudbalu, ali čini se da je zapao u krizu u najvažnijem dijelu sezone. Dva tima su se ove sezone već jednom sastala na Etihadu i Manchester City je tada slavio sa 5:0, doduše sa igračem više još iz prvog poluvremena.

Građani nisu otpisani i sigurno će imati šta da kažu, a zanimljivo je i to da im kladionice još uvijek daju koliko-toliko realne šanse da se domognu polufinala. MOZZART na pobjedu Građana daje kvotu 1.45, a na prolaz 6.00. Kvota na Liverpool je 7.00, a na prolaz Redsa 1.13.

Zanimljivo, oni najhrabriji i najoptimističniji navijači Cityja i dalje mogu tipovati da će ovaj klub osvojiti Ligu prvaka. MOZZART na to daje kvotu 17.00.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U ponudi za ovaj meč je još mnogo interesantnih opklada, koje možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.