Trener Reala priznao da ga počinju nervirati priče o krađi

Zidane gubi živce: Niko neće promijeniti historiju ovog kluba!

Već je sve rečeno o revanš utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Sanitago Bernabeu. Juventus je anulirao zaostatak od 3:0 iz prve utakmice, a onda je sudija Michael Oliver u 93. minuti dosudio penal za Real i "slomio srce" Staroj dami.

Nisu izostale ni burne reakcije nakon utakmice. Mišljenja su bila podijeljena, a u centru pažnje je bio suđenje.

Mnogo je bilo onih koji su smatrali da je Juventus ponovo pokraden protiv Reala, a treneru Kraljeva je očigledno dosadilo slušati takve priče i komentare.

"Nerviraju me ljudi koji govore da je to bila pljačka. Niko neće promijeniti historiju ovog kluba jer je ovo najbolji klub na svijetu, a kada ste najbolji mora biti onih koji su ljubomorni... Bio je penal, stvarno ne znam čemu toliko priče", poručio je Zidane na pitanje novinara o kontroverznoj završnici meča sa Juventusom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.