Nisu samo administratori Romine stranice vidoviti: Šta tek reći za Pereza?

Gle čuda, čudo se desilo...

Nisu samo administratori Romine stranice vidoviti: Šta tek reći za Pereza?

Polufinalni parovi Lige šampiona izvučeni su jučer u švicarskom Nyonu, a već danas ćemo neke ljude proglasiti vidovnjacima. U prvom redu tu je predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Kako to obično i biva, inostrane medije zanima sve i svašta, pa gotovo uvijek pitaju predsjednike klubova, trenere ili igrače za prognozu narednog protivnika. Rijetko ko lupi odgovor, a jedan od onih koji su se usudili bio je upravo Perez.

Naime, on je dan prije revanša protiv Juventusa poručio da će njegov tim, ako uspješno prođe Staru damu, u polufinalu igrati protiv Bayerna. Gle čuda, čudo se desilo.

"Želimo li igrati protiv Barcelone u finalu Lige prvaka? Za početak, trebamo stići tamo. Naravno, to je moguće, ali prvo ćemo se susresti sa Bayernom jer uvijek igramo s njima. Ukoliko se plasiramo u finale i tamo budemo igrali sa Barcelonom, sjetit ću se naše pobjede u Superkupu Španije. Bilo je 3:1 u gostima i 2:0 na našem stadionu. Ipak, prvo trebamo razmišljati o Juventusu, da završimo taj posao kako treba", poručio je tada Perez kojeg sada mnogi smatraju vidovnjakom.

Naravno, nije to bilo tako nemoguće predvidjeti obzirom da Real i Bayern gotovo svake godine igraju međusobne duele u knock-out fazi. Podsjetimo da su i prošle sezone igrali četvrtfinale kada je Real bio bolji tek nakon produžetaka. Osim toga, u posljednjih nekoliko godina igrali su dva polufinala - obje ekipe su po jednom bile uspješne.

Kada već govorimo o vidovnjacima, prisjetimo se još jednom administratora zvanične stranice Rome. Kao što smo jučer već i pisali, oni su nekoliko sati prije žrijeba polufinala na stranici dozvolili kupovinu karata za revanš polufinala, a znate li protiv koga? Pa, protiv Liverpoola, naravno. Da čovjek ne povjeruje, karte su se prodavale upravo za revanš susret na Olimpicu, a baš će se tu i igrati revanš, odlukom žrijeba. Naravno da se ta opcija greškom pojavila na sajtu Rome i brzo je izbrisana, ali bio je to sjajan pogodak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi