Belgijanac počeo pregovore (Foto: EPA)

Sve je to samo fudbal

Hvalio i izjavljivao ljubav Realu, a raspoložen je za prelazak u Barcelonu

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone želi ovog ljeta napraviti još jedan veliki transfer.

Španski mediji tvrde da je njihova prva meta belgijski fudbaler iz Chelseaja Eden Hazard, kojeg bi rado u svojim redovima vidio i veliki rival Real Madrid.

Međutim, Barca je za sada u prednosti. Uspostavili su kontakte oko mogućeg transfera, a od menadžera su dobili signale da je Belgijanac raspoložen za prelazak na Nou Camp.

To je svakako veoma interesantno jer je Hazard samo prije nekoliko dana javno hvalio madridski Real i tvrdio je kako je svakom igraču san da nosi dres ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam da sam ranije govorio da je Zidane poseban, ali dres Reala je poseban sa njim ili bez njega u klubu i taj tim može da vam ispuni snove", rekao je Hazard.

Ipak, čini se da njemu i Barca ispunjava san, pa bismo ga od naredne sezone mogli gledati na Nou Campu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.