Jasna poruka iz Torina

Ako nećete Higuaina, ne može ni Rugani

Midhat Šljivak

Londonski Chelsea ozbiljno je zainteresovan za dovođenje defanzivca Juventusa Danielea Ruganija.

Interes Plavaca za 23-godišnjeg štopera Stare dame je zaista ogroman i on je glavna želja novog menadžera tima Maurizija Sarrija.

Spreman je Chelsea da mu ponudi dvostruko veću platu od one koju zarađuje u Juventusu, ali Juve ne želi ni da čuje samo o prodaji ovog fudbalera. Jasno su poručili Chelseaju: Ako nećete Higuaina, ne može ni Rugani.

Bianconeri se žele riješiti Argentinca i njegovog ugovora teškog više od osam miliona po sezoni. On više nije u prvom planu i prvak Italije pokušava da ga se riješi.

Sada je sve na Chelseaju. Moraju donijeti konačnu odluku, a kako im fali i napadač, možda je ova ponuda i dobra po londonski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Chelseaja Higuain se povezuje i sa prelaskom u ekipu Milana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.