Daily Mail: Thibaut Courtois postigao dogovor sa Realom!
Još jedan veliki transfer ovog ljeta (Foto: EPA)

Belgijanac u Madridu

Daily Mail: Thibaut Courtois postigao dogovor sa Realom!

Midhat Šljivak

Thibaut Courtois postaće ovog ljeta novi golman Real Madrida!

Ovu vijest danas je donio britanski Daily Mail koji tvrdi da je Belgijanac dogovorio uslove oko ugovora sa Realom i da se čeka samo službena potvrda.

"Real Madrid je jako blizu dovođenja novog golmana nakon što su postigli sporazum sa Chelseajevim Thibautom Courtoisom. Madriđani traže zamjenu za reprezentativca Kostarike Keylora Navasa, a također su pratili i golmana Tottenhama Huga Llorisa", piše Daily Mail.

Courtois će tako vjerovatno na kraju završiti u Realu. Napravljen je veliki korak ka njegovom transferu na Santiago Bernabeu, onog kojeg je oduvijek čekao.

Chelsea bi na njegovoj prodaji trebao zaraditi oko 30 miliona funti što je itekako dobra cifra jer ugovor sjajnom Belgijancu ističe narednog ljeta.

Dok čeka završetak posla sa Realom Courtois uživa u drugoj ljubavi, odbojci, i maksimalno opušteno se priprema za start nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Chelsea se raspada ovo ljeto... Courtois i Hazard su gubici koje neće moć nadoknadit u ovom prijelaznom roku, vjerovatno ni u narednih nekoliko.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti