Vida u životu nije dobio ovoliko ponuda
(Foto: EPA)

Svi žele Hrvati

Vida u životu nije dobio ovoliko ponuda

Midhat Šljivak

Odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Rusiju Domagoj Vida je privukao veliku pažnju na sebe.

Hrvatski defanzivac je trenutno član turskog Bešiktaša, a iako je u ovom timu svega šest mjeseci, oni su spremni saslušati sve ponude.

Liverpool se prvi javio. Ponudili su 22 miliona eura, ali je istanbulski tim to odbio i traže osam miliona više, pa je sada ponovo na potezu Jurgen Klopp.

Sa druge strane navodno je odbijena i ponuda Fulhama. Nije međutim poznata cifra koju je tim sa Craven Cottagea nudio, ali ni to nije sve od ponuda koje su stigle na adresu Bešiktaša.

Vidu bi rado u svojim redovima vidjeli Monaco i West Ham. Ova dva tima spremna su se uključiti u borbu za njegov potpis i hrvatski fudbaler će imati slatke muke pri izboru novog kluba.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sjajni defanzivac je prije Bešiktaša igrao za kijevski i zagrebački Dinamo, Bayer iz Leverkusena, te Osijek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi