Vratio se u Rim

Milinković-Savić je konačno stigao, a tu je i nova ponuda

Jedan od najtraženijih fudbalera današnjice Sergej Milinković-Savić danas je, sa malim zakašnjenjem, stigao u Rim.

Reprezentativac Srbije se vratio u Lazio sa odmora i odradio je zvanične ljekarske preglede, te će odmah početi sa treninzima i pripremama za novu sezonu.

Milinković-Savić je na prozivku Lazija zakasnio jer je bila velika saobraćajna gužva u Beogradu i nije stigao na let prije dva dana, ali sada je tu i spreman je za nove izazove bez obzira hoće li ostati član Lazija ili ne.

Italijanski mediji pišu da je Simone Inzaghi ljut na SMS-a zbog kašnjenja, ali se pojavila i vijest da je u Lazio stigla nova ponuda i to od Chelseaja. Ona je, navodno, teška 80 miliona eura što je ipak realna cifra za reprezentativca Srbije, iako se baratalo i sa nekim iznosima od 100 do 150 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sergej Milinković-Savić je na izlaznim vratima Lazija i bilo bi pravo čudo da početak nove sezone dočeka kao fudbaler rimskog kluba, iako Claudio Lotito sedmicama ističe da on nije na prodaju.

Milinković-Savić je ljekarske pregovore odradio zajedno sa dvojicom novih fudbalera Lazija koji su stigli sinoć, Badeljom i Correom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.