Abramovič uzeo stvari u svoje ruke i počeo pregovore s Pulišićem

Chelsea dovodi mladu nadu Borussije?

Abramovič uzeo stvari u svoje ruke i počeo pregovore s Pulišićem

E. Škorić

Ruski vlasnik Roman Abramovič uzeo je stvar u svoje ruke i krenuo u pregovore sa mladim Christianom Pulišićem.

Amerikanac hrvatskih korijena postao je meta brojnih velikana, a najviše se spominjalo da bi mogao u Liverpool ili Real Madrid. Ipak, posljednje informacije govore kako bi mogao u Chelsea.

Mladi krilni nogometaš je navodno odbio da produži ugovor s Borussijom, a Chelseajev vlasnik naredio njegovu kupovinu još ovog ljeta. Štaviše, sam Rus je uključen u pregovore s predstavnicima Borussije i smatra se da bi njegov utjecaj i njegova moć mogli da budu presudni.

Oko 65 miliona eura koštao bi Pulišić Chelseaja, koji je s trenerom Sarrijem ozbiljan kandidat za titulu. Londonski klub tek treba da dovede pojačanja, spominju se Juventusovi Caldera i Higuain, kao i još neka velika imena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dolazak Pulišića bi bio dobar i za narednu sezonu, ali i za budućnost Chelseaja, dok bi i sam mladić uživao igrajući u jednoj od najjačih liga svijeta uz najbolje nogometaše i trenere.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije