Zašto nema SMS-a u Rimu? U Laziju zabrinuti, Kežman im sve ispričao

Zakasnio na let

Zašto nema SMS-a u Rimu? U Laziju zabrinuti, Kežman im sve ispričao

E. Škorić

Sergej Milinković-Savić nije stigao danas u Rim, pa se pojavio strah kod navijača da odlazi u neki od velikih klubova.

Reprezentativac Srbije je trebao jutros biti na treningu Lazija, ali nije se pojavio s ostatkom ekipe, pa su se pojačale špekulacije da će 23-godišnjak otići iz Lazija.

Njegov agent Mateja Kežman objasnio je razlog kašnjenja i malo umirio zabrinute čelnike kluba, Simonea Inzaghija i navijače.

"Sergej je propustio let zbog strašne saobraćajne nesreće u Beogradu, zbog čega je saobraćaj bio blokiran. Apsolutno nema nikakvih problem,a sutra stiže u Rim, započet će preglede i odmah krenuti s pripremama", rekao je Kežman, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Drago mi je što mu se toliko posvećuje pažnje, ali stvarno imam vrlo dobre odnose sa klubom".

Top Komentari

Kiss
nikakav igrač
1 0
LIKCE DO BAGRO
brao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi