Talenat je čučio u rezervnom timu

Zapamtite ovo ime: Chelseajev 17-godišnji malac brukao zvijezde Arsenala

Teme:

Chelsea u timu ima fudbalera za kojeg su rijetki čuli, ali koji je bolji od brojnih zvijezda iz prvog tima. 

Radi se o 17-godišnjem krilnom fudbaleru Callumu Hudson-Odoiju. On je tokom sinoćnje prijateljske utakmice protiv Arsenala u Dublinu radio šta je htio sa zvijezdama kluba sa Emiratesa.

Mnogi su primjetili njegovu briljantnu partiju, pa se po internetu čitav dan mogu gledati video isječci njegove magije.

Hudson - Odoija krasi sjajna tehnika, ali također i brzina. Mnogi pričaju kako je na dužini od 40 metara sprinta bolji čak i od Usaina Bolta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilo kako bilo, fudbaleri Arsenala su sinoć itekako osjetili njegov talenat i vjerujemo da je on sinoćnjom partijom kupio povjerenje trenera Maurizijan Sarrija koji će mu vjerovatno pružati priliku u seniorskom timu naredne sezone. Inače, on je do sada bio član rezervnog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.