Stigla primamljiva ponuda za Zahu - 30 miliona eura i Danny Drinkwater

Hoće li Palace pustiti krilnog igrača?

Stigla primamljiva ponuda za Zahu - 30 miliona eura i Danny Drinkwater

Krilni fudbaler Crystal Palacea Wilfried Zaha dobio je primamljivu ponudu. 

Kako prenosi britanski Metro, Chelsea je na adresu Crystal Palacea poslao ponudu tešku 30 miliona eura plus Danny Drinkwater.

I ranije se Zaha dovodio u vezu sa transferom u neki veći klub, a posljednji u nizu bio je Tottenham. Ipak, do transfera na kraju nije došlo, a fudbaler iz Obale Slonovače sada ponovo ima priliku napraviti korak naprijed u karijeri.

Podsjetimo, on je već jednom igrao za veliki klub, a to je naravno bio Manchester United u koji je stigao početkom 2013. godine upravo iz Palacea. Tokom karijere je nastupao još i za Cardiff City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo hoće li ponuda Chelseaja biti dovoljno dobra za Palace da pusti svog ponajboljeg igrača.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi