Zadnji dan roka

Hoće li nedjelja biti dan kada je otišao Sergej Milenković-Savić?

Edmir Škorić

Sergej Milinković-Savić je jedan od najtraženijih nogometaša tokom ljetnog prelaznog roka, ali i dalje je u Laziju.

Za SMS-a se interesovalo dosta klubova, među kojima su bili Manchester United i Juventus, ali Lazio ga je uspio zadržati, mada bi se vrlo brzo i to moglo promijeniti.

Prvi čovjek Rimljana Claudio Lotito je saopštio da srpski reprezentativac košta 120 miliona eura i ukoliko neko želi može da ga dovede u - nedjelju.

Italijanski mediji pišu da će još samo u nedjelju 12. avgusta klubovi imati priliku da dovedu veznjaka, a ako se to ne desi, on sigurno ostaje član nebesko-plavih do idućeg ljeta.

Iz Lazija su poručili Milinković-Saviću i njegovom menadžeru Mateji Kežmanu da moraju da iznesu konkretnu ponudu koju su dobili, ili igraču neće biti dozvoljeno da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako je završen prelazni rok u Premier ligi, suzio se broj klubova koji mogu da dovedu SMS-a, a to su za sada PSG i Milan, mada je teško da Rossoneri mogu da sebi priušte još jedno bogato pojačanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.