Gazzetta o 'začaranom krugu': Modrić u Inter, Pjanić u Real, Milinković-Savić u Juve!

Hoće li se špekulacije obistiniti?

Gazzetta o 'začaranom krugu': Modrić u Inter, Pjanić u Real, Milinković-Savić u Juve!

E. Škorić

Gazzetta dello Sport u priču o transferu Luke Modrića sada uključuje Miralema Pjanića.

Nekoliko sjajnih centralnih veznih igrača moglo bi da promijeni klub, a čitav krug bi se otvorio ako Real Madrid proda Luku Modrića Interu. Onda će Real tražiti zamjenu, a vidi je u Pjaniću.

Gazzetta tvrdi da je Modrić rekao Realu da želi da ide i da su pregovori u toku, a ukoliko se zaista desi da hrvatski reprezentativac ode u Italiju, Pjanić bi mogao u suprotnom pravcu.

Italijanski list navodi da bi Pjanić u "megaposlu" prešao u Real, a da bi onda Juve kupio Sergeja Milinković-Savića iz Lazija. Tako bi Inter dobio Modrića, Real Pjanića, a Juve SMS-a.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hoće li taj ludi začarani krug uskoro da se zatvori, još nije poznato, no djeluje kao isuviše komplikovano da bi se u narednim danima i ostvarilo.

Podsjećamo da vlada ogormno interesovanje za Pjanića posljednjih mjeseci, a najviše se povezivao sa klubovima iz Mancehstera, Barcelonom i Real Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti