Oglasio se legendarni napadač

Cassano: Juve je napravio odličan potez jer je doveo drugog najboljeg igrača svijeta

Endin Čaušević

Nova sezona u italijanskoj Seriji A počinje naredne sedmice, a mnogi s nestrpljenjem očekuju da vide Cristiana Ronalda u dresu Juventusa.

Ronaldo je nedavno napustio Real Madrid i potpisao je za Juve što je za mnoge bilo veliko iznenađenje. Seria A se vraća naredne sedmice, a sigurno je da će utakmica Stare dame biti u centru pažnje zbog debija Ronalda u dresu novog kluba.

Pred početak sezone oglasio se i legendarni napadač Antonio Cassano koji je siguran da će Juve odbraniti titulu prvaka Italije i da će biti na vrhu sve dok je Ronaldo tu. Cassano je poručio da zna koliko će Portugalac postići golova u novoj sezoni.

"Juventus će osvajati Scudetto do 2022. godine kada Ronaldu ističe ugovor. Siguran sam da će CR u novoj sezoni postići 40 golova u dresu Juventusa i da će ovaj klub bez problema odbraniti titulu. Juve je napravio sjajan posao jer je doveo drugog najboljeg igrača svijeta. Naravno, Messi je za mene još uvijek najbolji i sinu sam dao ime Lionel", rekao je Cassano.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.