Slavio se prolaz u play-off Lige prvaka

Hodžić objavio video iz svlačionice Dinama: Sarajevo, Sarajevo, šeher Bosno volim te...

Fudbaleri Dinamo Zagreba plasirali su se sinoć u play-off Lige prvaka nakon što su i u revanš susretu porazili Astanu, ovog puta sa 1:0. 

Nakon susreta fudbaleri zagrebačke ekipe su znali proslaviti pobjedu u svlačionici, a prednjačio je bh. reprezentativac Armin Hodžić.

On je na Instagramu objavio story na kojem u svlačionici odjekuje dobro poznati hit Halida Bešlića 'Sarajevo, grade moj'.

"Sarajevo, Sarajevo, šeher Bosno volim te, lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu tražim te", pjevali su Hodžić i društvo dok su slavili pobjedu.

Inače, oni će u posljednjoj prepreci pred ulazak u grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja igrati protiv švicarskog Young Boysa i sigurno je da imaju velike šanse da prođu dalje i ostvare glavni cilj u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.