Dinamo dobio pojačanje: Osam puta išao tamo-vamo

Doveli lijevog beka

Dinamo dobio pojačanje: Osam puta išao tamo-vamo

Dinamo je dobio novo pojačanje za sljedeću sezonu, tačnije povratnika.

Mario Musa se nakon svega mjesec dana po osmi koji put vratio u redove hrvatskog prvaka, koji ga je povukao iz Lokomotive jer trener Nenad Bjelica na poziciji lijevog beka ima samo Marina Leovca.

Musa je prošlu sezonu proveo u Lokomotivi, za koju je odigrao 25 utakmica i zabio dva gola. Ove sezone igrao je u prvom kolu protiv Intera (4:0) i u trećem kolu protiv Rudeša (1:0), kojem je upravo on zabio u 73. minuti.

Iskusni 28-godišnji bek imao je ugovor s Lokomotivom do 15. lipnja 2019., a s Dinamom također do 15. lipnja 2019. godine. Kako dva kluba svih prethodnih godina funkcioniraju kao jedan, tako je i njegov povratak bio čista formalnost.

Nakon početnih koraka u NK Posavini, Musa je 2005. igrao za NK Samobor, a 2007. postao član Dinama. Potpisao je desetogodišnji ugovor, ali je ubrzo raskinut jer je bek otišao u Lokomotivu i odigrao polusezonu. Međutim, 2010. je opet potpisao ugovor s Dinamom, ovog puta devetipolgodišnji do 15. lipnja 2019.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naravno, odmah je prešao u Lokomotivu i ondje ostao do 2013., a nakon kratkog boravka u Dinamu, ponovno se vratio.

Za Dinamo je Musa do sada odigrao ukupno 23 utakmice, uz jedan gol i tri asistencije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi