Oglasio se na Twitteru

Raiola osuo paljbu po Scholesu zbog Pogbe: Ti bi trebao biti sportski direktor Uniteda

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Paul Pogba i dalje se nalazi u centru pažnje fudbalske javnosti zbog špekulacija da će do kraja ljetnog prelaznog roka napustiti Manchester United.

Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše da će Pogba ovog ljeta napustiti Manchester Uniteda, a najveći interes za ovog veznjaka pokazala je Barcelona. Zbog toga se u javnosti oglasio nekadašnji igrač Crvenih đavola Paul Scholes koji je poručio Pogbi da treba napustiti klub.

Scholes je izjavio da Pogba može slobodno ići i da vjeruje da se uopšte neće osjetiti u ekipi njegov izostanak. Nakon svega oglasio se i agent francuskog igrača Mino Raiola koji je odlučio odgovoriti Scholesu i dati mu nekoliko "savjeta".

"Paul Scholes treba biti novi sportski direktnor Uniteda i savjetovati Woodwardu da proda Pogbu. To bi bile neprospavane noći da oni nađu Pogbi novi klub", poručio je Raiola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.