Play-off za grupnu fazu Lige prvaka

Dinamo sa dvojicom bh. fudbalera napada Young Boys i bogatu premiju

Zagrebački Dinamo večeras u Bernu protiv Young Boysa igra prvu utakmicu play-offa za Ligu prvaka.

Već su poznati sastavi obje ekipe za ovaj duel, a u startnoj postavi Dinama su se našla dva bh. fudbalera - Izet Hajrović i Amer Gojak.

Sa druge strane, Armin Hodžić nije ni doputovao u Bern, a navodno ovaj bh. napadač trenutno vaga ponude, te je blizu transfera u mađarski Videoton.

Dinamo će tako na travnjak Stade de Suissea istrčati u sljedećoj postavi: Zagorac - Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac - Ademi, Hajrović, Gojak, Olmo, Oršić - Gavranović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Postava Young Boysa: Von Ballmoos - Mbabu, Wuthrich, Von Bergen, Benito - Fassnacht, Sow, Sanogo, Sulejmani - Hoarau, Ngameleu.

Susret Young Boysa i Dinama počinje večeras u 21:00 sati, a treba istaći i da će ekipa koja izbori plasman u grupnu fazu LP zaraditi oko 15 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.