Hodžić dobio ponudu, premišlja se da li prihvatiti ili odbiti
Foto: GNK Dinamo

Bh. napadač mijenja sredinu?

Hodžić dobio ponudu, premišlja se da li prihvatiti ili odbiti

Krizi Armina Hodžića na Maksimiru se polako nazire kraj.

Hodžićeva situacija je takva da pored Gavranovića i Budimira ne dobija dovoljno prostora i igra vrlo rijetko, a da lagano klizi prema izlazu govori i to što sa Dinamom nije otputovao u Bern na utakmicu play-offa Lige prvaka protiv Young Boysa.

Hrvatski mediji pišu kako Hodžić na stolu ima ponudu Videotona za koji igra Anel Hadžić, međutim, kako se navodi, još uvijek se premišlja da li karijeru nastaviti u Mađarskoj ili ostati na Maksimiru.

Bivši nogometaš Željezničara prema Transfermarktu trenutno vrijedi dva miliona eura, a neke procjene govore kako bi Dinamo za njega ako pregovori prođu uspješno mogao dobiti između dva i tri miliona eura.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ranije se špekulisalo kako Hodžića u svojim redovima želi vidjeti i Steven Gerrard koji vodi Rangers.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Prle
Ja mislim da vecina ljudi nisu svjesni da nije to vise onaj mali talenat od 20 godina. Hodzic ce sad napuniti 24 a ne igra u prvoj postavi Dinama; Gojak je realno dosta bolji potencijal i za BiH i za inostrane klubove.
14 0
criticos
ako je lud, otice za novcima u videoton. ako je pametan, ostace u dinamu, izboriti se za prvih 11 i otici duplo skuplje u ligu petice. druga i bolja varijanta je posudba iz dinama u drugu bundesligu i slične lige tipa belgije, holandije, skotske, championshipa, serie b isl.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi