Uskoro počinje revanš play offa

Dinamo sa Bosancima napada Ligu prvaka

Fudbaleri Dinamo Zagreba večeras će na Maksimiru odigrati revanš susret play offa za plasman u grupnu fazu Lige prvaka protiv švicarskog Young Boysa. 

Prije šest dana u Bernu je bilo 1:1, tako da obje ekipe imaju realne šanse da ostvare prvi cilj sezone - plasman u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

Trener ekipe iz Zagreba Nenad Bjelica odlučio je povjerenje ukazati trojici fudbalera iz Bosne i Hercegovine u ovom meču, pa će tako od prve minute u dresu Modrih zaigrati Izet Hajrović, Amer Gojak i Emir Dilaver.

Sastav Dinama: Zagorac, Leovac, Stojanović, Dilaver, Theophile-Catherine Ademi, Hajrović, Oršić, Olmo, Gojak i Gavranović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Young Boysa: Von Ballmoos, Mbabu, Benito, Wuthrich, Von Bergen, Fassnacht, Sulejmani, Sanogo Junior, Sow, Ngamaleu, Hoarau.

Podsjetimo, susret počinje od 21.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.