Bh. nogometaš prešao u MOL Vidi

Dinamo se džentlmenski oprostio od Hodžića

Bh. nogometaš Armin Hodžić nakon četiri godine provedene u Dinamu napustio je Maksimir.

Hodžić u posljednje vrijeme nije bio prvi izbor u napadu "modrih", pa je u dogovoru s klubom odlučio da promijeni sredinu, a nova njegova stanica je mađarski šampion MOL Vidi. 

Putem zvanične stranice Dinamo se danas džentlmenski oprostio od našeg napadača, koji je za vrijeme epizode u Zagrebu odigrao 111 utakmica i pritom postigao 51 pogodak.

"Hvala Arminatore", napisali su iz Dinama, a potom dodali:

"Armin Hodžić napustio je Dinamo te karijeru nastavlja u mađarskom prvaku MOL Vidi FC! 23-godišnji napadač stigao je u Maksimir u ljeto 2014. godine, te je postigao ukupno 51 pogodak u 111 službenih nastupa za prvu momčad Dinama od kojih ćemo najviše pamtiti škarice protiv NK Inter Zaprešić! Hvala na svemu i sretno Armine!"

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sarajlija je sa MOL Vidijem potpisao višegodišnji ugovor, a na ime obeštećenje Dinamu je pripalo oko 2,4 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.