Hajrović: Ne znam šta je sudiji večeras bilo

"Po meni to nije bio penal"

Hajrović: Ne znam šta je sudiji večeras bilo

E. Škorić

Pogodak Izeta Hajrovića nije pomogao Dinamu da se plasira u grupnu fazu Lige prvaka, ali Modri će igrati Evropsku ligu.

Dinamo je poražen s 2:1 od Young Boysa na Maksimiru, iako je poveo u sedmoj minuti pogotkom bh. veznjaka.

Hajrović smatra da penal nije postojao za goste i da sudija nije sudio najbolje.

"Po meni nije bio penal, ali ok, to je nogomet. Ne možemo sad da vratimo vrijeme unazad. Bezveze smo primili i drugi gol. Bili smo danas puno bolji, ali ne znam, oni igraju neki čudan nogomet. Žao mi je što nismo prošli", kazao je Hajrović novinarima nakon meča, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Super smo počeli, zabili smo gol za 1:0. Držali smo taj rezultat, ali ne znam šta je ovom sudiji bilo. Bez komentara sam".

"Mnogo mi je žao. Ljudi su došli tu da nas podrže. Odradili smo dobro naš posao, ali žao mi je. Bili smo bolji, nismo prošli, ali u Evropa ligi smo. Imat ćemo sigurno šest jakih utakmica. Cilj nam je bio da prezimimo u Evropi. Želimo proći grupnu fazu, želimo igrati dobro i pobjeđivati", dodao je Hajrović.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
SAD SU VAM SVI KRIVI.
5 15
DeroVolk
Trebaju Purgeri biti realni i reci da je bolja ekipa prošla dalje.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti