Elegantni i otmjeni

Ramos i njegova supruga na FIFA ceremoniji zasjenili sve prisutne

S. Grebović

Sergio Ramos se i ove godine našao u idealnih 11 zajedno sa saigračima iz Reala, Raphaelom Varaneom, Marcelom i Lukom Modrićem, kojem je na kraju pripala nagrada za najboljeg igrača u minuloj sezoni.

Tridesettrogodišnji stoper madridskog Reala se na FIFA ceremoniji pojavio u društvu svoje bolje polovine, supruge Pilar Rubio, sa kojom je u braku od 2012. godine, a kako kažu ta ljubav traje još od prvog pogleda.

Pilar je u Španiji popularnost stekla i prije nego što se udala sa Ramosa, budući da u svojoj zemlji uspješna TV voditeljka, a pojavila se također i u nekoliko španskih filmova i spotova.

Njih dvoje su elegancijom i dobrim ukusom za stajling privukli pažnju svih prisutnih na FIFA-inoj ceremoniji koja je sinoć održana u Londonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.