Sergio Ramos konačno oduševio svijet svojim stajlingom

FIFA ceremonija The Best

Sergio Ramos konačno oduševio svijet svojim stajlingom

Endin Čaušević

U Londonu je prije pola sata počela FIFA-ina ceremonija The Best na kojoj će bti izabran najbolji igrač svijeta za ovu godinu.

Mnoge fudbalske zvijezde večeras su doputovale u glavni grad Engleske kako bi uveličali FIFA-inu ceremoniju. Na crvenom tepihu pojavio se i ove godine Sergio Ramos koji je često kritikovan zbog svog izgleda, odnosno stajlinga.

Međutim, ovaj put Ramos je odlučio začepiti usta svojim kritičarima jer je dobio velike pohvale zbog svog stajlinga. Treba dodati da i njegova supruga večeras izgleda zaista fenomenalno, te da je Ramos po prvi put bez kritika za svoj izgled.

Top Komentari

Benjamingst
Kontam nesto dok citam naslov " odusevio svijet" Zar se samo fudbaleri nose lijepo a drugi NE? Naslov je toliko glup da me hvata nostalgija 90th bez interneta i cellphona. Danas su svi skokirani sto je neko obukao radne hlace, ili sok sto je neka treba prevarila svog momka.... itd itd.
16 0
damir bosnjak
iato konobar s bazena
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi